Over Ons

R-Media

R-Media is een enthousiast, resultaatgedreven online marketingbureau dat ambitieuze ondernemers helpt met het online succes en de groei van hun bedrijf.

ENTHOUSIASME

R-Media ademt een jonge, frisse en dynamische mentaliteit uit. Onze passie voor online marketing zult u zeker terugvinden in het enthousiasme dat we uitstralen naar onze klanten toe. Het is ons doel om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien, dit door de online aanwezigheid te vergroten. Wij komen steeds met vernieuwende ideeën, volgen de laatste trends op de voet en zijn 24/24 online terug te vinden. Social media kent geen geheimen meer voor ons. Wij kijken er naar uit om U als klant te mogen helpen!

KLANT STAAT CENTRAAL

Bij R-Media vinden we een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Wij nemen voldoende tijd om uitgebreid te luisteren naar de wensen en noden van de klant. Iedere bedrijfstak, niche,… vereist een andere aanpak om de social media campagnes te doen slagen. Door nauwgezette opvolging van de kanalen en advertenties sturen wij snel bij waar nodig. Wij hechten een groot belang aan het geven van feedback naar de klant toe. Ook andersom verwachten wij voldoende input van de klant om de campagnes verder te optimaliseren. Social media beheer en advertising vereist een tweerichtings- communicatie om er zo de vruchten van te plukken.

Ons stappenplan tot succes

Analyse

Wensen en noden van de klant en het bedrijf nagaan.

Strategie op maat

Persoonlijk stappenplan en campagnes uitwerken op basis van de analyse.

Opvolging

Continue opvolging van het proces en bijsturen waar nodig.

Rapportage

Regelmatige overlegmomenten met de klant over de geboekte resultaten.

Ruben Maertens

Zaakvoerder

Ik ben Ruben Maertens, zaakvoerder bij R-Media en laatstejaarsstudent marketingcommunicatie aan VIVES Hogeschool Kortrijk. Met al een diploma marketing-sales op zak, heb ik de stap gezet om als student-zelfstandige een eigen online marketingbureau op te richten. Door mijn opleiding ben ik in mijn persoonlijke leven steeds meer met social media bezig. Het onderwerp triggert mij en ik merk dat veel ondernemers tot op vandaag nog steeds té weinig de mogelijkheden van social media benutten. Op die manier lopen ze veel potentiële klanten mis. Met R-Media wil ik de ondernemer hierin helpen en ondersteunen en op die manier hun bedrijf de groei bieden die ze zelf willen. Na het afronden van mijn laatste jaar marketingcommunicatie is het doel om van R-Media mijn volledige zelfstandige activiteit te maken. Contacteer mij gerust voor een vrijblijvend gesprek!


Vraag ons om advies

Meer weten over onze online marketing strategie? Je bent welkom voor een gesprek. Wij nemen graag de tijd voor jou.

Contacteer ons

Hoogmolenwegel 75
8790 Waregem

+32 493 65 82 25
info@r-media.be