Onze why

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om online aanwezig te zijn. Niet online aanwezig zijn komt overeen met niet langer concurrentieel zijn. Wist je dat een onderneming die vandaag niet online aanwezig is, vaak als onprofessioneel wordt beschouwd?
Vanuit onze passie voor online marketing helpen wij je hier graag bij. We bekijken samen met jou hoe we jouw bedrijf online in de kijker kunnen zetten.

Werkwijze

R-Media gelooft in een persoonlijke aanpak, maar ook in transparantie en duidelijke afspraken. Daarom zorgen we, na een kennismakingsgesprek, dat we met een indicatie komen van het aantal uur en de investeringen. Zo kunnen we plannen bedenken die binnen jouw budget passen. 

Ruben Maertens

Over Ruben

Ik ben Ruben Maertens, zaakvoerder van R-Media. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door alles wat met webdesign, video, fotografie en social media te maken heeft. 

Tijdens mijn studies “Marketing Sales” en “Marketingcommunicatie” richtte ik in september 2020 R-Media op. Dit om de geleerde theorie in praktijk om te zetten. 

Na enkele mooie kansen en geslaagde projecten kan ik dan ook terugkijken op een prachtig jaar. 

Ik werk aan mijn eigen ontwikkeling en breid mijn expertise continu uit door het volgen van cursussen. Hierdoor groei ik mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en kan ik jou optimaal adviseren en ondersteunen.

 

© All rights reserved - R-Media